Helenas gröna rum

Helenas gröna rum

Om bloggen

Min plats i en alltmer förunderlig värld. Här hittar man inga strikta hem i vitt, vitt, vitt eller en massa onödigt dyra designprylar. Däremot så skriver jag om det som inspirerar och berör mig och om de känslor som jag eftersträvar i livet: ärlighet och lite jävlar anamma!

Vill man nå mig kan man maila mig! helena-g@glocalnet.net

Hårfager

modePosted by gronarum.com 15 Jun, 2009 20:42:08

Visste ni att jag har haft precis den här frisyren? I 20-års åldern ungefär... Jag tycker faktiskt att jag var rätt lik resten av Halle Berry också. Då, alltså. Men å andra sidan har jag ju precis hämtat ut nya (skitsnygga) brillor. Så det kanske är lite si och så med synen. Minnet är däremot perfekt.

Anton vill skriva ett tillägg:

egmök smiley

Vilket ju var en bra idé. Vi har liksom samma humor, sonen och jag.

I wish...

modePosted by gronarum.com 13 Apr, 2009 11:06:52

Nu har jag sett de här örhängena i flera annonser i Lantliv och tog mig äntligen för att kolla in resten av sortimentet. Jag gillar dessa hjärtan och dess lite spretiga form. Det finns också ganska kuliga kanelbullar i silver för de som är lagda åt det kulinariska hållet i sin smyckesstil. Kolla in resten av sortimentet på Anna Örnbergs hemsida!

Bling blong

modePosted by gronarum.com 31 Mar, 2009 21:31:26

Vill gärna puffa för ett nytt ekologiskt klädmärke med hemförsäljning samt webbbaserad försäljning. BLINGO! Alla kläder är av ekologiska material och prisnivån samt kvalitén är hygglig. Lite tuffare än Me and I och mer miljövänlig såklart. Ovan ser man klänningen "Bella" och en strandväska i denim. Klänningen ligger redan i ett paket hemma och väntar på att öppnas av en nykläckt 4-åring medan strandväskan får vänta. Syr hellre en själv...

De som är intresserade får gärna ringa min syrra! Det är hon som är er närmaste återförsäljare- tro inget annat! Go, sister, go!

Vårnyheter från Indiska

modePosted by gronarum.com 24 Mar, 2009 20:57:48
De har blusarna från indiska hänger redan i garderoben. Till en bråkdel av priset om man jämför med konstiga Molly så får man samma stil. Kanske inte "orginalen", men vem 17 bryr sig? Jag känner mig jättefin i dem!Odd Molly

modePosted by gronarum.com 24 Mar, 2009 11:36:55
Vårens önskelista eller skall man kanske säga önskedrömmar? Fina, men ack så dyra kläder. Visst vill man ha dem allihopa men man vill också slippa leva på blodpudding resten av året. Suck... När man tänker efter så blir jag nästan förbannad för att det är så hypade priser hos Odd Molly. Såg Odd Mollys vintersockor och blev förjust, innan jag såg prislappen! De kostade nästan tusen spänn och den människa som frivilligt lägger en tusenlapp på ett par märkesstrumpor är inte riktigt funtad. Då är det ju bara märket man betalar för? Gör vuxna människor sånt? Nä, då ligger nog Statsmissionen bättre till i hjärtat.

Alla bilder är från Odd Mollys egen hemsida.