Helenas gröna rum

Helenas gröna rum

Om bloggen

Min plats i en alltmer förunderlig värld. Här hittar man inga strikta hem i vitt, vitt, vitt eller en massa onödigt dyra designprylar. Däremot så skriver jag om det som inspirerar och berör mig och om de känslor som jag eftersträvar i livet: ärlighet och lite jävlar anamma!

Vill man nå mig kan man maila mig! helena-g@glocalnet.net

Sommar up-date

hemma hos migPosted by gronarum.com 18 Jul, 2009 00:46:41

Drar till Wijs Trädgårdar i morgon bitti. Lovely! Har längtat länge...och vi verkar få toppenväder, jag och Tiina. Kameran skall med för nu skall här plåtas! Oj, oj, oj.

Annars så pendlar vi mellan det lilla lilla huset i Gnesta och det stora stora huset hemma. Vet inte riktigt vilket som är värst eller bäst- men mysigt har vi...

Hoppas att ni inte slår ihjäl varann med fläskfileérna vid grillen i sommarvärmen och att ni alla har det skönt i sommar!

Bilden är från filmen "Den engelska patienten" som jag bara älskar. Den SKALL jag hinna se minst en gång till i sommar. Kärleksparet på bilden har en sådan passion för varann att luften nästan dallrar när man ser den. Och jag blir alltid så sugen på att åka till Afrika. Har jag tur blir det dit jag lockar maken och barnen på höstlovet. Tunisien, kanske? Vägrar tråkkanarieöarna!

See u later!