Helenas gröna rum

Helenas gröna rum

Om bloggen

Min plats i en alltmer förunderlig värld. Här hittar man inga strikta hem i vitt, vitt, vitt eller en massa onödigt dyra designprylar. Däremot så skriver jag om det som inspirerar och berör mig och om de känslor som jag eftersträvar i livet: ärlighet och lite jävlar anamma!

Vill man nå mig kan man maila mig! helena-g@glocalnet.net

Jag blir så trött på mig själv ibland..

hemma hos migPosted by gronarum.com 01 Aug, 2009 12:19:35

Och som salt i såret så läser jag mitt tidigare inlägg och inser att det är slutsoftat för mig. Jag var inte soft när jag rusade in på akuten igår med en tokblödande fingerstump, blodfläckig tröja och söndergrinade ögon. Att först hacka chili med vass kniv, hacka av sig fingertoppen med nämda sylvassa attiralj och sen börja böla och vidare gnida sig i ögonen med resterande chilimarinerade fingrar är inte SMART. På något sätt. Överhuvudtaget. Och det är ingen skönhetskur heller. Inte konstigt att barnen trodde att mamma skulle dö på stört. Anton sa att han faktiskt svimmade en liten stund när han såg blodet. Jag tyckte mest att han såg äckligt nyfiken ut. Men han curlar mig hela tiden nu som plåster på såren. Fyndig ordvits, det där..

Nu ser mitt finger ut som en väl använd tampong. Vit, stor och blodfläckad. Ack, adjö semesterliv och renoveringsplaner. Välkommen högläge och dusch med plastpåse de kommande veckorna.

Jag är inte så soft som jag tror. Jag är en idiot. IDIOT!

Bilden ovan är från Favoritsaker och är det närmaste en designad skönhetsprodukt som jag kommer i närheten av de kommande veckorna. Även om mitt sår just nu hånler åt plåstrets minimala storlek.