Helenas gröna rum

Helenas gröna rum

Om bloggen

Min plats i en alltmer förunderlig värld. Här hittar man inga strikta hem i vitt, vitt, vitt eller en massa onödigt dyra designprylar. Däremot så skriver jag om det som inspirerar och berör mig och om de känslor som jag eftersträvar i livet: ärlighet och lite jävlar anamma!

Vill man nå mig kan man maila mig! helena-g@glocalnet.net

I love Hemnet!

inspirationPosted by gronarum.com 20 May, 2011 16:35:45

Det är helt underbart att i perioder surfa runt på Hemnet. Ibland blir det lite för mycket och ibland blir det inget alls. Just nu är det stiltje för vår del. Vi trivs bra hemma, trädgården prunkar och sakta men säkert betar vi av de där "tråkmåstena" som vi har dragit alltför länge på. Till och med på landet händer det grejer! Jag har planterat buskrosor (2 vita (sort?)och 2 st gula Rosa Rugosa Agnes rosor.) Slog till på en Septembersolros också. Kunde inte motstå! Vi får väl se om den tar sig...

I dagarna har bästa Tiina sitt superfina hus ute på nätet. Efter mycket vånda har de bestämt sig för att flytta vidare. Ett nytt svart trähus hägrar. Spännande!!! Tiina och jag har i princip identisk smak och gillar exakt samma prylar. Därför känns det extra roligt när jag ser hur fint deras ljuvliga hus ter sig på Hemnet. Till och med jag som är rätt Hemnethärdad är stolt! Hoppas att alla som är intresserade kommer på visningen och att någon med hjärtat på rätt ställe flyttar dit. Håller tummarna!!!

Nedan en sneakapeak från deras fina hus!

Och vill ni se mer. Titta HÄR!