Helenas gröna rum

Helenas gröna rum

Om bloggen

Min plats i en alltmer förunderlig värld. Här hittar man inga strikta hem i vitt, vitt, vitt eller en massa onödigt dyra designprylar. Däremot så skriver jag om det som inspirerar och berör mig och om de känslor som jag eftersträvar i livet: ärlighet och lite jävlar anamma!

Vill man nå mig kan man maila mig! helena-g@glocalnet.net

Big No no

barnPosted by gronarum.com 02 Jun, 2011 19:50:37

Att man aldrig lär sig.

Följande utspelar sig hemma hos mig, en helt vanlig dag:

Åker till Ica Maxi för att helghandla. Med Agnes. Som är både liiite hungrig och ganska trött.

Varför har jag denna death-wish? Jag förstår icke.

Efter två timmar gav jag upp. Då var jag helt genomsvettig, tom på gulligull med Lillan, äntligen färdighandlad. Ja, jag ville sååå gärna sätta ungen på rullbandet och sen bara dra. Någon annans rullband alltås. Liksom "Jamen titta vad DU fick i din kasse!" En bebis-surpris! Vad kul för dig! Hejdå!

När jag kommer hem har maken "lekt" lite i trädgården. Mosat sig lite perenner. Flyttat på sånt som han icke skall röra. Glad som fan dessutom. Rengjort altanen utan att täcka växterna utanför. Skilsmässovarning på sånt! Eller åtminstonde hästhuvud i sängen. Absolut.

Och när jag tittar mig i spegeln så ser jag att spetsresåren i bh´n har gått upp. Fram tittar en sådär härlig ammat 3 barn jättelänge bröstvårta ut. Och har förmodligen tittat ut under hela Ica Maxi besöket.

Kul.

Nu dricker jag öl av den tyvärr alltför svaga sorten och hoppas att morgondagen skall bära lite andra spännande saker i sitt sköte.

Jo, just det. Jag fick en lugn stund på eftermiddagen. Då hade lilla Agnes lagt en hel kartong tamponger i toalettstolen.

Trlalalalalalalalalalalala.

(Bild: Lånad direkt ifrån Weronica- en mammas dag.)