Helenas gröna rum

Helenas gröna rum

Om bloggen

Min plats i en alltmer förunderlig värld. Här hittar man inga strikta hem i vitt, vitt, vitt eller en massa onödigt dyra designprylar. Däremot så skriver jag om det som inspirerar och berör mig och om de känslor som jag eftersträvar i livet: ärlighet och lite jävlar anamma!

Vill man nå mig kan man maila mig! helena-g@glocalnet.net

Skolan är mitt hjärtebarn

LärarfilosoferingarPosted by gronarum.com 08 Sep, 2011 21:43:52

Bloggen har varit ruskigt dåligt uppdaterad. Längtan att skriva har inte funnits där heller. Kanske har det berott på tidsbrist eller att jag helt enkelt har haft roligare saker för mig. Börjat jobba igen, bland annat.

Känner på något vis att jag är färdig med det här. Bloggandet börjar kännas omodernt på något sätt. Har ju hållt på ett tag och nu finns det ingen substans i min blogg längre.

Tog mig en ordentlig funderare på om jag skulle skriva en sista pamflett, ett sista brandtal till skolans lov. Äntligen ta bladet från munnen och berätta hur det är, hur jag skulle vilja ha det och vad det är som försigår på plugget där jag jobbar.

Men jag skiter i det. Både på grund av att en blogg är helt fel forum, men den är också öppen för alla att läsa och jag är lite feg och tror att kanske jag kanske ändå inte vill bli av med jobbet på de grunderna att jag har bloggat. Det finns andra sätt att lyfta en aktuell fråga. Andra sätt att kämpa för det man tror på och för elevernas bästa.

Dessutom skriver jag så himla bra när jag är förbannad.

Och det är jag.

På jobbet iallafall.

Så den där boken den växer fram snabbare än ni kan ana.

På återseende alla vänner & bekanta. men nu tar Helena sig en lååååång bloggpaus.

Kommer satsa på det här istället.