Helenas gröna rum

Helenas gröna rum

Om bloggen

Min plats i en alltmer förunderlig värld. Här hittar man inga strikta hem i vitt, vitt, vitt eller en massa onödigt dyra designprylar. Däremot så skriver jag om det som inspirerar och berör mig och om de känslor som jag eftersträvar i livet: ärlighet och lite jävlar anamma!

Vill man nå mig kan man maila mig! helena-g@glocalnet.net

Måla ny fond i barnens rum?

barnkulPosted by gronarum.com 02 Apr, 2009 09:42:39

I vårt hus är det sneda trätak som gäller! Åtminstone i sovrummen. Det bastubruna trätaken var det första vi vitmålade när vi flyttade in. Gud vilken energi vi hade det första året i huset! Vi hann hur mycket som helst och vi kunde hålla på till sent in på natten. Ofta var det just det vi gjorde. Sen så kom barnen och då fann vår energi andra vägar. Idag orkar man ibland inte ens lyfta fjärrkontrollen utan ligger som en halvdö zombie i TV-soffan. Sådär halvkul. Men nu med en extra kvällstimma, solljus och en förhoppning om vår så är det dags att packa sig upp ur soffan! Jag säger till mig själv som jag säger till barnen: Upp och hoppa din gamla potta!

Kul och lite annorlunda fondvägg, egenhändigt målad och anpassad till just det väggutrymmet. En god idé att låna kanske?

Bild: StyleRoom


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.