Helenas gröna rum

Helenas gröna rum

Om bloggen

Min plats i en alltmer förunderlig värld. Här hittar man inga strikta hem i vitt, vitt, vitt eller en massa onödigt dyra designprylar. Däremot så skriver jag om det som inspirerar och berör mig och om de känslor som jag eftersträvar i livet: ärlighet och lite jävlar anamma!

Vill man nå mig kan man maila mig! helena-g@glocalnet.net

Lekstuga de luxe

barnkulPosted by gronarum.com 05 Apr, 2009 09:55:52


Ja, det finns lekstugor och så finns det lekstugor. När jag frågade min dotter vad hon önskade sig i födelsedagspresent så kom detta oväntade svar: en lekstuga, mamma. Jaha, det är 2 veckor till hennes födelsedag och jag tycker att det är urtaskigt av denna snart 4-åriga madam att ha en sådan dålig framförhållning. Ja, barnen av idag de kan verkligen inte planera och inte lever de i verkligheten heller. Suck. Men jag har en liten baktanke med det finfina utrymmet bakom garaget hemma. Kanske det kan få bli ett fint lekrum? Jag får prata med maken och återkomma om detaljerna. Men det blir inte klart om 2 veckor det kan jag säga. Tröstar mig med att dottern inte är läskunnig än och säkerligen hinner ändra sig sisådär 18 gånger. Eller så får man väl köpa henne en fet Bratzdocka. Med smink och hela konkarongen. Då glöms nog lekstugan bort...

Bilder från den underbara bloggen: Vita Villa Vila


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Helena 08 May, 2009 14:06:38

Jaaaaaaaaaaaaaaa. Gör du eller jag förresten?

Posted by Rikard 15 Apr, 2009 10:51:12

Vi bygger en häst eller flera hästar och målar de ROSA!